Прес-центр9 червня 2024, 10:06

4,5 мільйона гривень на послуги з оздоровлення дітей спрямували громади Старобільщини

Цьогоріч оздоровленням будуть охоплені близько 400 школярів зі Старобільського району.

Біловодська громада уклала договір з табором відпочинку, оздоровлення та патріотичного виховання дітей та молоді «Соколята», що у Карпатах, куди поїдуть 30 дітей. Ще 35 маленьких біловодчан відвідають спортивно-оздоровчий комплекс «Петрос». У Міжнародному дитячому центрі «Артек» відпочиватиме одна дитина з громади.

До лікувально-оздоровчого комплексу «Верховина» відправлять шістьох школярів Білолуцької громади. Ще 13 поїдуть відпочивати за путівками, що придбані у ПрАТ «Івано-Франківськтурист», та двоє – до Міжнародного дитячого центру «Артек».

Марківська громада організовує відпочинок для 21 маленького мешканця у санаторії «Карпатські зорі».

Школярі Міловської громади вже розпочали літній відпочинок. Троє маленьких мешканців громади попрямували до села Яблуниця у табір Релігійної Місії Карітас-Спес «Дитяче селище». Управлінням охорони здоров’я та соціальної сфери Міловської селищної ради придбано 25 путівок до Закарпатського обласного дитячого санаторію «Малятко». Ще громада працює у напрямі підтримки дітей загиблих Героїв та військовополонених.

Діти Новопсковщини відпочиватимуть у Міжнародному дитячому центрі «Артек» за державною програмою, також дівчатка та хлопчики відвідають влітку оздоровчо-профілактичний комплекс «Планета здоров’я», санаторій «Карпатські зорі» та оздоровчий табір «Артек-Прикарпаття», на що передбачено кошти з бюджету громади. Вже насолоджуються літом у компанії однолітків чотири дитини. Загалом у громаді послугами з літнього оздоровлення буде охоплено 52 осіб.

Старобільська громада планує оздоровити 51 дитину у санаторії «Карпатські зорі».

Лікувально-оздоровчий комплекс «Дружба» Івано-Франківської області очікує на 30 мешканців Чмирівської громади. Ще троє діток поїдуть до Міжнародного дитячого центру «Артек».

Шульгинська громада планує охопити послугами оздоровлення та відпочинку 15 дітей. Вісім маленьких мешканців громади поїдуть до табору Friends CAMP, що розташований у Івано-Франківській області.