Прес-центр3 червня 2024, 07:06

На допомогу не сподіватися – у кремлі порадили для розвитку економіки «лнр» задіяти потенціал місцевого бізнесу, випускників шкіл окупованої Луганщини агітують вступати у військовий заклад в Маріуполі, загарбники вчергове обстріляли Невське

«Із «Градів» та ствольної артилерії росіяни вдарили по Невському, завдавши чергових руйнувань. Вони поступово знищують цей населений пункт. Різного ступеня пошкодження має кожна домівка, багато з яких цілком зруйновані, – каже начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор. – Із мінометів та артилерії загарбники поцілили по Стельмахівці, Куземівці, Макіївці, Греківці».

Ворог намагався просунутися у Серебрянському лісі та поблизу Невського. Усі ці спроби зупинені нашими Захисниками.

Авіаційного удару завдано по Макіївці.

Окупаційна влада так званої «лнр» звернулася до рф з пропозицією реалізації спільних заходів щодо ремонту доріг, об'єктів соціальної сфери, розвитку ЖКГ, підприємств, підвищення ефективності банківського сектору. Відповідь була швидкою – при реалізації програм розвитку необхідно максимально задіяти потенціал місцевих виробників. Тобто, «Вибори минули – сподівайтеся виключно на себе».

Наприкінці навчального року росіяни провели агітаційні заходи з випускниками, їхніми батьками, педагогами. Агітували підлітків обирати військові навчальні заклади. Зокрема, військово-морське училище у Маріуполі – на фронті в окупантів є потреба в кадрах. Молодь так званої «лнр» для цього, на думку загарбників, підходить.