Прес-центр13 червня 2024, 11:06

«Україно, вперед»: підтримуємо національну збірну з футбол на Євро-2024.


 
Артем Лисогор спільно з Олегом Шелаєвим - гравцем ФК «Зоря», Національної збірної України та Максимом Сутковим - директором філій АТ «Укрпошта» у Луганській та Донецькій областях взяли участь у спецпогашенні марки «Україно, вперед», яка присвячена участі української збірної у турнірі Євро-2024.
 
«Луганчани завжди пишались своєю «Зорею» та підтримували її у складні часи. Тож, дуже приємно, що вихованець луганської школи футболу, гравець нашої «Зорі», який став членом Національної збірної України,  наразі виховує юних футболістів у Дніпрі», - сказав голова обласної державної адміністрації, начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор.
 
Українці продовжують демонструвати високі досягнення на міжнародній спортивній арені, в цьому є заслуга і наших луганських спортсменів. 

Національна збірна завоювала путівку до Євро-2024 серед найсильніших команд Європи, збірні U17 та U19 – на юнацьких Єврочемпіонатах, а на цьогорічних Олімпійських іграх у Франції відбудеться дебют олімпійської збірної з футболу. Євро-2024 відбудеться 17 червня у Німеччині.

На тематичній марці зображений футбольний м’яч з логотипом Української асоціації футболу. Він символізує не тільки віру у перемогу України на футбольному полі, але й перемогу на іншому полі – полі бою.

Художник марки, КПД, карток та штемпеля «Перший день» – Антон Хрупін, автор відомого воєнного випуску “Вільні. Незламні. Непереможні”.

Тираж марки – 560 000 примірників. Тираж конверта «Перший день» – 30 000 примірників. Кількість марок в аркуші – 8 (4х2), карток – 30 000 примірників, папки – 500 примірників. Марковий аркуш представлений у вигляді буклета. Випуск марки здійснено за підтримки Української асоціації футболу.