Прес-центр3 червня 2024, 16:06

Веселі квести, цікаві майстер-класи та спортивні змагання. Відкрили літній майданчик відпочинку для маленьких луганчан у Дніпрі

«Оздоровлення наших дітей – пріоритетний напрям роботи, який знаходиться на моєму особистому контролі. росіяни забрали у нас домівки, можливість бачитися з рідними, у когось – життя. Але ми не маємо права дозволити їм відібрати ще й радість наших дітей», - зазначив голова обласної державної адміністрації – начальник військової адміністрації Артем Лисогор.

 

Збройні Сили щодня докладають максимум зусиль, заради мирного майбутнього для малечі. У кожного хлопчика та дівчинки є свій янгол-охоронець, який зараз в бронежилеті та зі зброєю в руках стоїть на варті їх спокійних снів та моментів радості і щастя.

 

Сьогодні розпочав роботу літній майданчик на базі Сєвєродонецького хабу у Дніпрі. Дитячі творчі колективи міста підготували яскраві хореографічні та вокальні виступи, а наймолодших діток розважав пес Патрон. Також для малечі влаштували bubble-шоу мильних бульбашок.

 

«Вкрай важливо, аби наші діти об’єднувались. В умовах дистанційного навчання, постійних повітряних тривог та регулярних обстрілів усіх міст країни – живе спілкування та спільне дозвілля допоможе їм знайти друзів, відпочити, прожити яскраві миті цього безтурботного періоду», - наголосив очільник Луганщини.

 

Майстер-класи, заняття з музики та хореографії, спортивні змагання – кожна дитина знайде для себе щось по душі і цікаво проведе тут час.

 

Майданчик працює для дітей від 6 до 18 років. Зміна триває два тижні.  На сьогодні отримали 150 заявок від дітей, але триває реєстрація і надалі. Долучитися можна заповнивши форму за посиланням: https://forms.gle/Rtrb5Ln4dTQDd7wc8. 


Нагадаємо, кожна громада області нині формує списки щодо відпочинку та оздоровлення маленьких луганчан в Україні та закордоном.