Прес-центр7 червня 2024, 08:06

Випускникам будівельного коледжу з Луганська при постановці на військовий облік видали повістки, ще п’ять шахт в «лнр» передали інвестору без торгів, до звільненої Макіївки вдалося доставити хліб

«Ворог регулярно обстрілює логістичні шляхи, ускладнюючи транспортне сполучення зі звільненими населеними пунктами. Однак, нам все ж вдається довозити туди хліб, продукти харчування та інші товари. Місцеве населення має постійну підтримку. Так, учора тижневий запас хліба привезли до Макіївки. Це село упродовж дня потерпало від мінометних обстрілів. По сусідньому Невському росіяни вдарили з реактивної та ствольної артилерії, мінометів. Також противник вів вогонь по Куземівці та Стельмахівці. Поблизу останньої завдав ракетного удару», - поінформував Артем Лисогор, очільник Луганщини.

Атакували росіяни біля М’ясожарівки, Невського, у Серебрянському лісі та Білогорівці.

За попередньою інформацією, на Лиманському напрямку ворог за добу втратив вбитими та пораненими 55 осіб. Українські захисники пошкодили по одній одиниці автотранспорту та ББМ.

У Луганську випускників місцевого будівельного коледжу зібрали і разом доставили до військкомату ніби для уточнення облікових даних. За підсумком, одним днем провели медичне обстеження і виписали «бойові» повістки.

Окупаційна адміністрація передала російському інвестору ще п’ять вугледобувних підприємств. Знову за символічну суму і за відсутності конкурентних торгів. Тож, на скорочення штату та інші проблеми очікують гірники шахт «Молодогвардійська», «Червоний Партизан», імені Баракова, «Суходільська-Східна», «Харківська».