Прес-центр12 червня 2024, 07:06

Вступників до Луганської академії слідчого комітету рф набирають на Херсонщині – бажаючих небагато, в «лнр» поновлено облави на чоловіків, по Невському та Білогорівці росіяни спрямували КАБи

«Учора окупанти активно застосовували авіацію. Чотирма керованими авіаційними бомбами вони вдарили по Невському, ще шістьма – по Білогорівці. Крім того, Невське загарбники обстріляли з мінометів, ствольної та реактивної артилерії. Також є влучання у Стельмахівці, Куземівці та Макіївці. Штурмував ворог поблизу Невського, Греківки та у Серебрянському лісі», – поінформував начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

На Куп’янському напрямку противник за добу втратив 134 осіб пораненими та вбитими. Пошкоджено чотири гармати та чотири автомобілі ворога.

На Лиманському – вбито та поранено 69 військових рф. Ще декілька загарбників здалися в полон.

На окупованій частині Херсонщини росіяни шукали бажаючих вступити на навчання до Луганської академії слідчого комітету рф. Влаштували комплекс перевірочних заходів, психодіагностичне тестування, перевіряли здібності та мотивацію. Вмотивованих виявилося небагато – рекомендації отримали лише сім осіб.

У так званій «лнр» поновлено облави на чоловіків. Зокрема, відкрите полювання військкомати рф проводять у Луганську, Первомайську, Брянці, Кадіївці. Саме у цих містах населення найбільше скаржиться на свавілля окупантів.