Прес-центр20 червня 2024, 14:06

З Невського евакуювали 85-річну жінку, - Артем Лисогор

 

«На нашій ділянці фронту вже декілька тижнів точаться запеклі бої. За добу українські військові відбивають до 30 ворожих атак. Щодня фіксуємо вибухи та мінометні обстріли деокупованих населених пунктів. Навіть за таких умов люди не погоджуються на евакуацію. Радіємо кожному врятованому життю. Сьогодні вдалося вивезти з Невського одиноку бабусю 1939 р.н., яка потребує стороннього догляду. Наразі жінка у безпеці. Тимчасовий прихисток їй надали волонтери церкви «Ковчег Спасіння». Інші питання, пов’язані із подальшим доправленням старенької до м. Кропивницький для постійного проживання, вирішує громада», - повідомив очільник Луганщини Артем Лисогор.

Він зазначив, що силами робочої групи Красноріченської СВА за два останні тижні були евакуйовані чотири жителі Новолюбівки. Серед них 49-річний, 35-річний, 45-річний чоловіки та 29-річна жінка.

Наразі у деокупованих населених пунктах залишаються 45 людей. Попри щільні обстріли їх забезпечують продуктами харчування, гігієною та необхідними у побуті речами.