Прес-центр20 червня 2024, 07:06

Життя в «лнр» – хворі на діабет отримують препарати через суд, показове і повільне відновлення Сєвєродонецька – пермський край лідирує за кількістю аварійного житла в регіонах рф, по Невському завдано удар з реактивної артилерії

«109 разів росіяни били по наших селах уздовж лінії бойового зіткнення. Зокрема, зафіксовано 62 мінометних обстріли та 46 артилерійських. Вони поцілили по Стельмахівці, Макіївці, Куземівці, Невському. По останньому населеному пунтку завдано удар з реактивної системи залпового вогню», – поінформував Артем Лисогор, начальник Луганської обласної військової адміністрації.

26 разів росіяни намагалися атакувати на Лиманському та Куп’янському напрямках минулої доби. Зокрема, поблизу Стельмахівки, Макіївки, Греківки, Невського та у Серебрянському лісі.
За попередньою інформацією, втрати ворога на Лиманській ділянці фронту склали 88 осіб, дві бойові броньовані машини, 75 БпЛА та два автомобілі. 

В Україні хворі на діабет отримують необхідні ліки та засоби за державною програмою. У так званій «лнр» – судяться за ці препарати. Так, у Антрацитівському районі батьки сімох дітей з інвалідністю, які потребують постійного використання спеціальних виробів медичного призначення, лише за спрямованою на «мінздрав лнр» судовою вимогою одержали тест-смужки для вимірювання рівня глюкози у крові. 

Низькі якість і темпи відбудови росіянами Сєвєродонецька вже давно не влаштовують містян, що там залишилися. Чому тільки показово і лише обрані будинки? Чому без спроб покращити інфраструктуру та відновити промисловість? Відповідь на поверхні – пермський край займає четверте місце серед 89 регіонів рф за кількістю аварійного житла. Площа такого житла у краї складає 1,4 млн м кв. Не відновлюють, бо не вміють.