Прес-центр14 червня 2024, 07:06

Змагання дронів культивуються так званим «минспорта лнр» серед молоді, у Старобільську приймає лише один травматолог – він не місцевий, росіяни шість разів штурмували в районі Невського і Греківки

«Наші захисники стримали ворога поблизу Стельмахівки, Невського та Греківки. Поблизу двох останніх населених пунктів відбито шість атак противника. Нагадаю, що в Невському ще проживають цивільні, які, попри постійні вмовляння, виїжджають неохоче, – акцентував очільник Луганщини Артем Лисогор. –  Куземівку і Невське окупанти обстріляли з «Градів», ствольної артилерії, мінометів. Стельмахівку – з артилерії і мінометів. Мінометами загарбники вдарили по Макіївці, де теж залишаються люди».

Змагання дронів культивуються так званим «минспорта лнр» серед молоді. Там наголошують, що цей «вид спорту» є важливим елементом підготовки допризовної молоді.

Крім того, підлітки віком від 14 до 17 років з окупованої Луганщини вже проходять навчання у літніх змінах «время героев», організованих на території росії. Їх ознайомлюють із основами національної безпеки рф, вчать керувати БПЛА, проводять вогневу та тактичну підготовки, заняття з організації зв’язку.

Жителі Старобільська вже не дуже вірять обіцянкам загарбників щодо очікуваного розвитку медичної сфери міста, зокрема, стосовно відкриття у майбутньому судинного центру. Бо після окупації населеного пункту медичних працівників там не вистачає катастрофічно. До прикладу, прийом веде лише один травматолог. Він не місцевий – з Рубіжного.