Архів новин

22 декабря 2015

Тука завітав до Сєвєродонецького тролейбусного депо у день його заснування

Сьогодні, 22 грудня, виповнилося 37 років від дня запуску перших 6 тролейбусів у місті Сєвєродонецьку.

Елеонора Поліщук: «Уся відповідальність за організацію призначення житлових субсидій покладена на керівників місцевих органів влади»

Про систему надання субсидій на сплату житлово-комунальних послуг розповіла на сьогоднішньому брифінгу для ЗМІ директор Департаменту соціального захисту населення Луганської облдержадміністрації Елеонора Поліщук. 

Вона зазначила, що порядок призначення субсидій постійно вдосконалюється та спрямований на посилення адресного підходу до проблем кожної сім’ї. Лише в цьому році порядок змінювався шість разів.

На сьогодні завдання програми дій Уряду виконано на 70,7%

22.12.2015 о 10.00 відбулась селекторна нарада Міністерства аграрної політики та продовольства України з питань: "Підведення підсумків діяльності АПК України в 2015 році та основних завдань розвитку галузі на 2016 рік".

 

Шановні представники громадськості!

Інформуємо вас, що установчі збори з формування нового складу громадської ради при Луганській облдержадміністрації відбудуться 26 грудня 2015 року об 11 годині в залі засідань облдержадміністрації (м. Сєвєродонецьк, просп. Радянський, 59, 2-й поверх).

Контактний телефон: 099-129-75-22.

Реєстрація учасників установчих зборів триватиме з 10:15 до 10:45.

Привітання директора Державного архіву Луганської області з Днем працівників архівних установ

Шановні колеги, працівники архівних установ, діловодних служб і архівних підрозділів, ветерани!

Від щирого серця вітаю Вас з професійним святом – Днем працівників архівних установ, наступаючим Новорічними та Різдвяними святами

            Архівна галузь посідає важливе місце у процесі національного державотворення. Щоденна праця архівістів забезпечує надійне збереження і примноження Національного архівного фонду України. Саме з цих віковічних 

У Рубіжному підвели підсумки спортивного року

У залі міського Палацу культури пройшли урочистості, присвячені спортивним досягненням рубіжан і підсумкам ХІІІ міської Спартакіади.

Онлайн реєстрація документів для призначення житлової субсидії

Міністерство соціальної політики України запроваджує послугу попередньої реєстрації документів про призначення житлової субсидії. Усі бажаючі мають змогу перейти за посиланням https://subsidii.mlsp.gov.ua/, де для початку необхідно обрати спосіб реєстрації. Так, заявник може підготувати документи для подання у паперовому вигляді, які згодом у роздрукованому вигляді за підписом заявника подаються до місцевого органу соціального захисту населення. Наявна також можливість надсилання в електронному вигляді заяви та декларації до місцевого управління соцзахисту населення.

Шановні працівники енергетичної галузі Луганщини!

Щиросердно вітаю вас із професійним святом – Днем енергетика!

Ваша щоденна сумлінна праця є запорукою стабільної роботи підприємств, затишку й тепла у школах, лікарнях, оселях жителів області та безпеки регіону в цілому.