Архів новин

24 декабря 2015

Анонс подій П’ятниця 25.12.2015.

-         Брифінг для ЗМІ:

1.Про підсумки роботи Офісу реформ в Луганській області у 2015 році.  Бере участь директор Офісу реформ в Луганській області
Сергій Тихоновський.

2.Про реалізацію проекту «Експертний супровід проведення реформи місцевого самоврядування та об’єднання територіальних громад в Україні»: мета та завдання.

Бере участь виконавчий директор Луганського регіонального відділення Асоціації міст України  Наталія Бойко.

м. Сєвєродонецьк, проспект Радянський, 59, 3-й поверх, зал засідань 
(к. 3). 

На виконання Закону України про декомунізацію в Луганській області демонтовано 138 пам'ятників

21 листопада завершився перший етап реалізації Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганді їхньої символіки». Як відбувається його виконання на території Луганської області йшла мова на колегії в Луганській обласній військово-цивільній адміністрації.

Відбулося засідання колегії Луганської обласної державної адміністрації

Сьогодні, 24 грудня, заступник голови Луганської обласної державної адміністрації Юрій Клименко провів засідання колегії ОДА, в роботі якої взяли участь заступники голови облдержадміністрації Ольга Лішик, Сергій Хлякін, керівники структурних підрозділів ОДА, міських рад, районних держаних адміністрацій, районних військово-цивільних адміністрацій, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади.

Оголошення про продовження конкурсного відбору проектів (програм), які можуть реалізовуватись за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2016 році

 Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18.03.2015 № 196 «Деякі питання держаного фонду регіонального розвитку» та враховуючи те, що розгляд проектів показав що більшість з них не є власне проектами у розумінні цього слова, які випливають із відповідності стратегії розвитку області та плану заходів з її реалізації, в основному подані традиційні проекти будівництва та ремонту об’єктів бюджетної сфери, тому з метою подання реальних розвиткових проектів регіональна комісія з оцінки та конкурсного відбору інвестиційних програм (проектів), які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку оголошує продовження конкурсного відбору інвестиційних проектів (програм), які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2016 році

45 річчя дитячої неврологічної служби Луганської області

В Луганській обласній дитячій клінічній лікарні, 21 грудня відбулася урочиста конференція присвячена 45 річчю дитячої неврологічної служби Луганської області.

Представники центральних органів виконавчої влади та громадських організацій України та Молдови визначили напрями співпраці у сфері протидії торгівлі людьми, - Мінсоцполітики

21-22 грудня у Мінсоцполітики відбулась зустріч між представниками центральних органів виконавчої влади та громадських організацій Молдови та України, які працюють у сфері протидії торгівлі людьми.

 

З української сторони у зустрічі взяли участь представники Мінсоцполітики, Міністерства юстиції, Державної міграційної служби, Адміністрації Державної прикордонної служби, Служби безпеки, Національної поліції, Представництва Міжнародної організації з міграції в Україні, Координатора проектів ОБСЄ в Україні, а також представники міжнародного жіночого правозахисного центру „Ла Страда-Україна”, Всеукраїнської Коаліції громадських організацій з протидії торгівлі людьми та громадської організації „Одеська правозахисна група „Верітас”.

Оголошення про продовження конкурсного відбору проектів (програм), які можуть реалізовуватись за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2016 році

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18.03.2015
№ 196 «Деякі питання держаного фонду регіонального розвитку» та враховуючи те, що розгляд проектів показав що більшість з них не є власне проектами у розумінні цього слова, які випливають із відповідності стратегії розвитку області та плану заходів з її реалізації, в основному подані традиційні проекти будівництва та ремонту об’єктів бюджетної сфери, тому з метою подання реальних розвиткових проектів регіональна комісія з оцінки та конкурсного відбору інвестиційних програм (проектів), які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку оголошує продовження конкурсного відбору інвестиційних проектів (програм), які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2016 році (далі – Конкурс).

Тука завітав на новорічну виставу до школи-інтернату

Сьогодні, 24 грудня, у Сєвєродонецькій обласній загальноосвітній школі-інтернаті пройшла вистава «Новорічна казка», яку поставили вихованці закладу.

Заходи з імунопрофілактики поліомієліту в області проходять на відповідному рівні

Заступник начальника управління з організації надання медичної допомоги населенню Департаменту охорони здоров’я Луганської облдержадміністрації Ілона Карпенко провела чергову обласну нараду з керівниками педіатричної служби районів та міст, присвячену підведенню підсумків проведення ІІ туру імунопрофілактики поліомієліту в області. На нараді було підкреслено, що організація заходів відбувалася на відповідному рівні, з поставленими завданнями медичні служби впоралися.

Міненерговугілля виплатило шахтарям Луганщини 87 млн гривень

Міністерство енергетики та вугільної промисловості України за тиждень погасило борги на вугледобувних підприємствах Луганської області.