Архів новин

31 декабря 2015

Привітання голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації - керівника обласної військово-цивільної адміністрації Георгія Туки з Новим роком

Привітання голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації - керівника обласної військово-цивільної адміністрації Георгія Туки з Новим роком

Георгій Тука заборонив феєрверки на новорічні та різдвяні свята

З метою незалежного забезпечення охорони громадського порядку й безпеки громадян голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука 30 грудня підписав розпорядження № 692, згідно з яким на території населених пунктів області на новорічні та різдвяні свята забороняється використання юридичними і фізичними особами піротехнічних засобів (феєрверків).

Луганщина отримає 10 шкільних автобусів

Керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука розповів про 10 шкільних автобусів, які отримає область у 2016 році. Про це він сказав під час прямого ефіру на телеканалі ЛОТ.

Тука: Генеральний план відбудови інфраструктури Луганської області передбачає 7 800 об’єктів

Голова обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука у прямому ефірі на обласному телебаченні розповів про генеральний план відбудови інфраструктури в регіоні.

Медичні заклади області готуються до проведення ІІІ туру вакцинації проти поліомієліту

Заступник начальника управління з організації надання медичної допомоги населенню Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Ілона Карпенко повідомила, що педіатричні служби районів та міст області надали звіти щодо проведення в 2015 році заходів з імунопрофілактики, у тому числі поліомієліту.

Уряд затвердив Комплексну державну програму щодо підтримки, соціальної адаптації та реінтеграції переселенців на період до 2017 року

На засіданні Уряду 16 грудня 2015 року було прийнято постанову Кабінету Міністрів України від 16.12.2015 № 1094 „Про затвердження Комплексної державної програми щодо підтримки, соціальної адаптації та реінтеграції громадян України, які переселилися з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції в інші регіони України, на період до 2017 року”.

 

У Мінсоцполітики наголошують: зазначена Програма спрямована на розв’язання основних проблем внутрішньо переміщених осіб. Її заходи розраховані на 2016 – 2017 роки. Міністерство соціальної політики координуватиме їх реалізацію.

Прямий ефір керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгія Туки на телеканалі ЛОТ

Прямий ефір керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгія Туки на телеканалі ЛОТ 

Тема: Підбиття підсумків роботи Луганської обласної ВЦА в поточному році