Архів новин

09 сентября 2017

Юрій Гарбуз відзначив кращих спортсменів Луганщини

У другу суботу вересня вже 23-й рік поспіль наша держава відзначає День фізичної культури і спорту. І сьогодні у рамках свята Кремінщина на стадіоні Луганського обласного фізкультурного центру «Олімп» гостинно приймає спортсменів – учасників XVIІ обласних літніх сільських спортивних ігор.

Відкрив змагання голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз.

Привітання до Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України

Шановні працівники нафтової та газової промисловості!

       Щиро вітаємо усіх, хто пов’язав свою трудову діяльність з видобутком, обробкою та постачанням нафти і газу, із професійним святом – Днем працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України!

Новини АТО: на Луганщині ворог активно застосовує гранатомети

Протягом минулої доби об’єднані російсько-терористичні банд формування чотири рази порушували «режим тиші» вздовж лінії розмежування.

Зокрема, у напрямку села Кримське Новоайдарського району бойовиками тричі відкривався вогонь з автоматичних і протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

У напрямку смт Станиця Луганська ворог вів обстріл з протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.