Архів новин

03 января 2020

Задля безпеки громадян у Станиці Луганській розібрано тимчасовий обхідний міст

Із відбудовою та відкриттям основного мосту через річку Сіверський Донець поблизу КПВВ «Станиця Луганська» доступ до додаткового об’єкту було припинено.

Тимчасовий обхідний міст відкрили 4 жовтня 2019 року, щоб не обмежувати можливість перетину лінії розмежування під час ремонту основного мосту.

Люди ним користувалися до 20 листопада включно.

Із відкриттям відремонтованого мосту було прийнято рішення на декілька тижнів залишити допоміжну конструкцію.

51 дитина-сирота отримає власне житло

Згідно з Законом України «Про Державний бюджет України на 2019 рік» та розпорядженням Кабінету Міністрів України «Про перерозподіл та розподіл деяких видатків державного бюджету, передбачених Міністерству соціальної політики на 2019 рік» від 15.11.2019 № 1081-р за бюджетною програмою «Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на проєктні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа» Луганській області виділен

Затверджено оновлений перелік хімічно небезпечних об’єктів області

Низку рішень прийнято на засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, яке провів голова облдержадміністрації Сергій Гайдай.

Зокрема, члени комісії затвердили Перелік об’єктів підвищеної небезпеки Луганської області, що підлягають обладнанню автоматизованими системами раннього виявлення надзвичайних ситуацій та оповіщення населення у разі їх виникнення.

Також розглянуто стан впровадження автоматизованих систем на об’єктах підвищеної небезпеки Луганщини та затверджено графік впровадження цих систем.

Піротехніками на Луганщині виявлено та вилучено дві одиниці вибухонебезпечних предметів

Протягом минулої доби, 2 січня 2020 року, піротехнічними розрахунками ДСНС України перевірено 0,8 га місцевості у Станично-Луганському районі.

Виявлено та вилучено дві одиниці вибухонебезпечних предметів, а саме: один артилерійський снаряд і одну ручну гранату.

Нагадуємо! Розмінуванням, знешкодженням або знищенням вибухонебезпечних предметів займаються тільки підготовлені фахівці-сапери, допущені до цього виду робіт.

При виявленні вибухонебезпечного пристрою:

У Кремінній відкрито дві лікарські амбулаторії

Ці лікарські амбулаторії загальної практики – сімейної медицини розташовані по провулку Медовий та на площі Паркова.

Вартість проєктів, що фінансувались за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості, склала понад 13 млн гривень, з яких майже 900 тис. гривень – співфінансування з районного бюджету.

Відсьогодні можна зареєструватися на пробне ЗНО

Зареєструватися для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні можна з 3 до 24 січня 2020 року на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти: http://testportal.gov.ua/regions/.