Архів новин

24 января 2020

Сергій Гайдай: Саме студентам варто наповнювати змістом молодіжну облдержадміністрацію

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай зустрівся зі студентською спільнотою Східноукраїнського національного університету ім. В. Даля.

На початку заходу очільник Луганщини згадав попередню зустріч зі студентством, де було вирішено створити молодіжний консультативно-дорадчий орган за принципом облдержадміністрації.

Сергій Гайдай звернувся до РНБО щодо забезпечення області мобільними комплексами подавлення ворожого сигналу

Про це голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай повідомив під час робочої наради з проблемних питань захисту інформаційного простору області. Крім того, він ініціює виїзне засідання Ради національної безпеки і оборони України щодо проблем протидії ворожому контенту та інформаційної реінтеграції Донбасу.

В області посилено контроль за якістю харчування у закладах освіти та за дотриманням протипожежної безпеки

Впровадженню заходів зі створення належних умов для безпечного харчування дітей у закладах освіти області та дотриманню закладами норм протипожежної безпеки присвятили нараду, яку сьогодні, 24 січня, провела заступник голови облдержадміністрації Катерина Безгинська.

Вона, зокрема, зазначила, що рівень протипожежної безпеки – це відповідальність керівника закладів.

Звіт про громадські консультації проєкту Стратегії розвитку Луганської області на 2021-2027 роки

Робочою групою з розроблення проєктів Стратегії розвитку Луганської області та планів заходів з її реалізації з 27 листопада по 12 грудня 2019 року проведено публічні громадські обговорення та електронні консультації з громадськістю проєкту Стратегії розвитку Луганської області на період 2021-2027 років.

Піротехніками на Луганщині виявлено та вилучено 32 одиниці вибухонебезпечних предметів

Протягом минулої доби, 23 січня, піротехнічними розрахунками ДСНС України перевірено 3,6 га місцевості у Попаснянському та Станично-Луганському районах.

Під час обстеження виявлено та вилучено одну авіаційну бомбу, 23 артилерійських снаряди й вісім гранат.

Нагадуємо! Розмінуванням, знешкодженням або знищенням вибухонебезпечних предметів займаються тільки підготовлені фахівці-сапери, допущені до цього виду робіт.

При виявленні вибухонебезпечного пристрою:

За користування надрами платники податків Луганщини перерахували понад 300 мільйонів

У січні-грудні 2019 року до зведеного бюджету України надійшло 330 млн 376 тис. гривень рентної плати за користування надрами.

За цей час до бюджетів усіх рівнів перераховано 26 млн 286 тис. гривень рентної плати за спеціальне використання води; 6 млн гривень – за спеціальне використання лісових ресурсів; 283,4 тис. гривень – за користування радіочастотним ресурсом України.

За інформацією Головного управління ДПС у Луганській області

24 січня – останній день реєстрації для участі в пробному ЗНО

Зареєструватися для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні можна на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти. Нагадуємо, реєстрація вважається завершеною після здійснення оплати.

Учасники пробного ЗНО матимуть можливість: