Прес-центр24 cічня 2020, 17:01

Сергій Гайдай: Саме студентам варто наповнювати змістом молодіжну облдержадміністрацію

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай зустрівся зі студентською спільнотою Східноукраїнського національного університету ім. В. Даля.

На початку заходу очільник Луганщини згадав попередню зустріч зі студентством, де було вирішено створити молодіжний консультативно-дорадчий орган за принципом облдержадміністрації.

А вже сьогодні Сергій Гайдай запропонував концепт та назву молодіжної громади. Він відзначив, що бренд «МоЛОДА» є найвлучнішою назвою, оскільки передає головну ідею проєкту – створення молодіжної Луганської облдержадміністрації. Концепція, яку запропонував очільник Луганщини, містить повне дублювання структури ОДА. Разом із цим він запевнив, що ніяким чином не буде впливати на роботу МоЛОДА, а буде своєрідним інструментом для втілення нових, яскравих та прогресивних ідей.

На питання студентів про ціль та мету нового об’єднання, Сергій Гайдай відповів, що саме молоді варто вирішувати ці питання та наповнювати роботу новим змістом.