Прес-центр1 грудня 2017, 15:12

«Фантомівці» затримали незаконних перевізників

Співробітниками фіскального наряду спецпідрозділу «Фантом» Головного управління ДФС у Луганській області встановлено два факти порушення порядку провадження господарської діяльності, а саме надання послуг з перевезення пасажирів без державної реєстрації суб'єктом господарювання та ліцензії на провадження даного виду господарської діяльності.

Так, житель Марківського району прямував на мікроавтобусі Мерседес «VITO» за маршрутом Станиця Луганська – Марківка та перевозив вісім осіб за грошову винагороду в розмірі 200 гривень за кожного. За даним фактом складено протокол про адміністративне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 164 КУпАП, та направлено на розгляд до Біловодського районного суду.   

Крім того, «фантомівці» зупинили мікроавтобус Мерседес «VITO» під керуванням жителя Рубіжного. На час зупинки в його салоні знаходилися п'ять пасажирів, які прямували з Бахмута до Сєвєродонецька. Ціна квитка за проїзд складала 250 гривень. Протокол про адміністративне правопорушення складено за ч. 1 ст. 164 КУпАП. Матеріали направлено на розгляд до Попаснянського районного суду.

За інформацією Головного управління ДФС у Луганській області