Прес-центр22 cічня 2018, 12:01

Голова Державної казначейської служби України відвідала Луганщину

Під час робочої поїздки Луганщиною голова Державної казначейської служби України Тетяна Слюз зустрілася із заступником голови облдержадміністрації Юрієм Клименком та керівниками районів, розташованих поблизу лінії розмежування.

Вона взяла участь у відкритті оновленого адміністративного приміщення Управління Державної казначейської служби України у Станично-Луганському районі.

Нагадаємо, що ця будівля була сильно пошкоджена у листопаді 2014 року в результаті бойових дій.

Тетяна Слюз оглянула стан приміщень та кабінетів, побажала колективу управління натхненної праці в покращених умовах.

Очільниця відомства також відвідала Кіндрашівську ЗОШ І-ІІІ ступенів, Станично-Луганську ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 та Станично-Луганську ЗОШ І-ІІІ ступенів №2. Вона привітала діточок зі святами, вручила їм подарунки, які зібрали казначеї зі всієї України для діточок Донбасу.

Приділила увагу Тетяна Слюз і військовослужбовцям – захисникам України, які знаходяться поблизу лінії розмежування.

Окрім того, вона взяла участь у заході, присвяченому 75-й річниці визволення Станиці Луганської та Станично-Луганського району від нацистських окупантів, та поклала квіти до братської могили загиблих у Другій світовій війні.

Також за її участю відбулися наради з колективами управлінь Казначейства у Новоайдарському та Станично-Луганському районах, у тимчасово переміщених до Сєвєродонецька управлінь Жовтневого району Луганська та  Луганська, в УДКСУ у Сєвєродонецьку та Головному управлінні ДКСУ у Луганській області.

Присутні обговорювали питання закінчення минулого бюджетного року, особливостей початку 2018-го бюджетного року, стану електронної звітності, перспектив роботи казначейської служби та казначейського обслуговування бюджетів з використанням системи дистанційного обслуговування.