Прес-центр24 cічня 2018, 17:01

Міністр з питань тимчасово окупованих територій України перебуває на Луганщині

Перебуваючи з робочою поїздкою у Луганській області, сьогодні, 24 січня, Міністр з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Вадим Черниш відвідав ПрАТ «СНВО «Імпульс» у Сєвєродонецьку.

У супроводі заступника голови облдержадміністрації Юрія Клименка та  голови наглядової ради «Імпульсу» Володимира Єлісєєва Міністр ознайомився з основними напрямами діяльності цього підприємства.

«Це дуже гарний приклад того, що поблизу лінії розмежування, незважаючи на навколишні фактори, може розвиватися потужне науково-виробниче об’єднання, яке має постійних замовників у сферах атомної енергетики, залізничного транспорту та інших галузей промисловості. Воно є показником успішного промислового проекту», – відзначив Вадим Черниш.

Перебуваючи на цьому об’єкті, він оглянув усі етапи виробництва систем контролю і управління – від розробки проектів, виготовлення до випробувань.

Слід зазначити, що ПрАТ «СНВО «Імпульс» має унікальне обладнання. Наприклад, на підприємстві є безлунна камера для випродування виробів майже в ідеальних умовах. Подібних звукоізольованих пристроїв в Україні налічується лише два.