Прес-центр28 вересня 2017, 13:09

Молодь Луганщини долучилась до Міжнародного фестивалю «Beauty around me»

Днями в Ужгороді під гаслом «Єдині в різномаїтті» відбувся грандіозний дводенний молодіжний міжнародний захід «Beauty around me»

Організаторами заходу виступило Міністерство молоді та спорту України та управління молоді та спорту Закарпатської ОДА.

Цей Фестиваль проводиться вдруге. До участі в ньому долучилась молодь зі Словаччини, Угорщини, Сполучених Штатів Америки, країн Африканського континенту, Індії та усіх куточків України.

Організатори підкреслюють, що культурний фестиваль спрямований на руйнування стереотипів та створення почуття толерантності через позитивну атмосферу культурного і традиційного обміну, унікальних і яскравих традицій народів.

Учасниця з Луганщини розповіли, що цей проект дає можливість громадам поділитися своїм культурним багатством та знайти нових знайомих. Крім цього, це чудова можливість у подальшому реалізувати спільні проекти з новими друзями вже у нас, на території Луганщини».

Програма фестивалю була насичена та передбачала проведення різноманітних інтелектуальних ігор, роботу в міжнаціональних командах (гра-квест «Take five»), екскурсії, обмін досвідом щодо реалізації молодіжної політики в різних країнах та регіонах України, ярмарок культур, крос-культурні вечірки тощо.