Прес-центр22 березня 2018, 11:03

На Луганщині обговорили розвиток туристичної сфери

У Кремінській райдержадміністрації відбулася нарада щодо можливостей та перспектив розвитку туризму в Луганській області, організована Департаментом економічного розвитку, торгівлі та туризму облдержадміністрації.

У заході взяла участь заступник директора Департаменту – начальник управління інвестиційної діяльності, підприємництва та цінової політики Людмила Ахтирська.

На зустрічі обговорені питання перспектив розвитку туризму в Луганській області, залучення інвестиційних ресурсів у розвиток регіону, в тому числі в розбудову туристичної сфери, професійного зростання фахівців туристичної галузі, туристсько-рекреаційного потенціалу регіону та питання створення Асоціації з розвитку туризму в Луганській області.

Також розглянута інвестиційна пропозиція щодо створення Екопарку на території Кремінського району.

Учасники заходу відзначили важливість розвитку туристичної галузі для економіки регіону загалом, зазначивши, що Луганщина має бути успішною та цікавою, слід розвивати її потенціал та позиціонувати його на різних рівнях.

У нараді також узяли участь представники органів влади м. Кремінна та Кремінського району, м. Сєвєродонецьк, м. Лисичанськ, м. Рубіжне, кафедри міжнародної економіки та туризму Інституту міжнародних відносин СНУ ім. В. Даля, комунальних закладів освіти, діяльність яких пов’язана з туризмом, суб’єктів туристичної діяльності, громадських організацій тощо.