Прес-центр12 cічня 2017, 09:01

Новини АТО: вчора Луганщина втратила ще одного свого захисника

Вчора ввечері внаслідок обстрілу російсько-терористичними військами КПВВ «Станиця Луганська» загинув український військовослужбовець. Вогонь відкривався  з БМП, автоматичних і підствольних гранатометів та стрілецької зброї, повідомив заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко.

Крім того, протягом минулої доби та після півночі ворог 16 разів порушив «режим тиші» вздовж всієї лінії розмежування.

Зокрема, по позиціях наших захисників поблизу сіл Троїцьке, Новоолександрівка та Новозванівка Попаснянського району 14 разів відкривався вогонь з 122-мм самохідних артилерійських установок, 120-мм і 82-мм мінометів, автоматичних та протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У напрямку села Кримське Новоайдарського району бойовики двічі застосовували БТР, протитанкові гранатомети та великокаліберні кулемети.

«Невимовний біль у зв'язку з загибеллю нашого воїна. Пам’ять про тих, хто віддав життя заради незалежності України, навічно лишиться у серці кожного з нас. Якщо ворог продовжить обстріли КПВВ, де щодня лінію розмежування перетинають наші громадяни, ми будемо змушені припинити роботу контрольно-пропускного пункту та залучити піротехнічні розрахунки до розмінування місцевості поблизу об'єкту», – наголосив Юрій Клименко.