Архів новин

05 января 2017

Товарообіг між підприємствами Луганщини понад 2 млрд гривень

5 січня, перший заступника голови, в.о. голови обласної державної адміністрації Роман Власенко провів робочу нараду з питань активізації внутрішньообласної кооперації та розвитку імпортозаміщення. Зокрема, були розглянуті питання залучення до внутрішньообласної кооперації суб’єктів господарювання малого та середнього бізнесу та створення довідникової бази підприємств Луганщини з переліком продукції та послуг, які вони надають.

Юрій Гарбуз: Тільки за активної громадської підтримки миротворчого процесу, обласна влада буде ефективною щодо імплементації Мінських домовленостей

Сьогодні, 5 січня заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко провів засідання робочої групи з питань виконання угод Тристоронньої контактної групи у м. Мінську на території Луганської області. У заході також взяли участь керівники структурних підрозділів, представники керівництва райдержадміністрацій та КП «Попаснянський водоканал».

Глава держави підписав Закон щодо унормування питань пенсійного забезпечення учасників АТО

Президент Петро Порошенко підписав Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо пенсійного забезпечення окремих категорій осіб із числа учасників антитерористичної операції».

Увага! Оголошено проведення громадських публічних обговорень проекту Державної цільової програми відновлення та розбудови миру в східних регіонах України

Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України повідомляє про проведення громадських публічних обговорень проекту Державної цільової програми відновлення та розбудови миру в східних регіонах України.

 

Метою Державної цільової програми є відновлення та розбудова миру у східних регіонах України, що передбачає стимулювання соціально-економічного розвитку територіальних громад для підвищення якості життя населення через зміцнення їх спроможності та соціальної стійкості, стимулювання економічної активності.

 

Урядом затверджено порядок виплати соціальних стипендій студентам (курсантам) вищих навчальних закладів

28 грудня 2016 року Урядом прийнято постанову Кабінету Міністрів України «Деякі питання виплати соціальних стипендій студентам (курсантам) невійськових державних вищих навчальних закладів» № 1045 (далі — Постанова). Прийнятою постановою запроваджується виплата соціальних стипендій органами соціального захисту населення через вищі навчальні заклади (далі – ВНЗ) з 1 січня 2017 року.

Новини АТО: противник поновив обстріли із заборонених Мінськими домовленостями гармат та мінометів

Вздовж лінії розмежування протягом минулої доби та після півночі зафіксовано 18 ворожих обстрілів, про це повідомив заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко.

Зокрема по позиціях українських військовослужбовців поблизу міста Попасна, сіл Новозванівка, Новоолександрівка та Троїцьке російсько-терористичні війська 16 разів застосовували гармати калібром 152 міліметри, 120-мм і 82-мм міномети, протитанкові і автоматичні гранатомети та великокаліберні кулемети.