Прес-центр27 листопада 2020, 08:11

Оголошено конкурс на одержання субгранту в рамках програми «Покращення доступу сільськогосподарських ММСП до інноваційних рішень»

Програма USAID з аграрного і сільського розвитку в Україні (AГРО), що реалізується компанією Кімонікс Інтернешнл, запрошує подавати заявки на одержання субгранту в рамках реалізації виконання «Покращення доступу сільськогосподарських ММСП до інноваційних рішень».

Мета субгранту – надання допомоги агропродовольчим мікро-, малим та середнім підприємствам (ММСП) у доступі до інноваційних рішень, підвищення рівня знань та поінформованості щодо можливостей та інструментів успішного впровадження інноваційних рішень у своїх компаніях.

Учасники повинні запропонувати концепцію створення системи довготривалої взаємодії між агропродовольчими ММСП та компаніями, що надають інноваційні, фінансові та інші супутні послуги, а також перелік запланованих заходів.

Передбачається, що реалізація запропонованих заходів матиме позитивний вплив на ефективність українських виробників фруктів, овочів та ягід, що призведе до зростання продажів, кращого доступу до фінансів та прозоріших земельних відносин.

Програма АГРО перед подачею заявок на участь у конкурсі проведе online семінар 9 грудня 2020 року з 10:00 до 12:00. Семінар дозволить зацікавленим заявникам поставити запитання стосовно запиту на подання заявок і отримати вказівки щодо порядку заповнення аплікаційної форми.

Зацікавлені заявники повинні підтвердити свою участь у online семінарі, надіславши ім’я учасника, назву організації, електронну адресу учасника та його номер телефону до 4 грудня 2020 року на електронну адресу: agro.subawards@chemonics.com з посиланням на RFA № 17.

Також на електронну адресу: agro.subawards@chemonics.com на ім’я Ігоря Лазаренка необхідно до 18:00 14 грудня надіслати свої запитання, що стосуються подання заявок та до 18:00 25 грудня подати заявку на участь у конкурсі. 

Тривалість субгранту за цим контрактом буде не більше 12 місяців. Орієнтовна дата початку діяльності за субгрантом 1 лютого 2021 року.

Із більш детальним описом критеріїв конкурсу на отримання субгранту можна ознайомитись за посиланням: https://bit.ly/361i5a9