Архів новин

21 ноября 2020

В області минулої доби лабораторно підтверджено 143 нових випадки COVID-19. В Україні черговий антирекорд – 14 580

Географія виявлених захворювань:

місто Сєвєродонецьк – 25, Лисичанськ– 14, Рубіжне,– 8, Біловодський район – чотири, Білокуракинський – шість, Кремінський – шість, Марківський – одна, Міловський – шість, Новоайдарський – 15, Новопсковський – шість, Попаснянський – 12, Сватівський – 15, Старобільський – 11, Троїцький – 14.

За весь час досліджень в області цей діагноз лабораторно підтверджений у 5 617 людей.

З них одужали – 3 127 (155 за останню добу); лікуються – 2 354 (348 – стаціонарно, 2 006 – амбулаторно).

У яку Україну вірить наша молодь – Президент ініціює масштабний всеукраїнський флешмоб Ukraine NOW

Президент Володимир Зеленський закликає молодь взяти участь у масштабному всеукраїнському флешмобі Ukraine NOW та розповісти про любов до України.

«Переглянув відео про нашу сучасну Україну, про молоді покоління свободи, народжені в незалежній країні. Вільні, красиві, сильні! Це та Україна, у яку я вірю. А погляньмо, в яку Україну вірить наша молодь!» – сказав Глава держави.

У флешмобі Ukraine NOW можуть взяти участь усі охочі громадяни України віком до 30 років включно.

Звернення Президента України з нагоди Дня Гідності та Свободи

Дорогі українці!

Сьогодні ми відзначаємо День Гідності та Свободи. Особливий день, пов’язаний з початком двох революцій. І вони, і студентська Революція на граніті, тридцятиліття якої відзначалося 2 жовтня, доводять одну істину: у визначальні часи історії головне та вирішальне слово завжди буде не за політиками, а за українським народом.

Звернення голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Гайдая з нагоди Дня Гідності та Свободи

Шановні земляки!

Минуло сім років з того часу, як на Майдан Незалежності вийшла українська молодь, щоб висловити незгоду з відмовою колишньої влади від шляху до спільноти країн з розвинутою демократією.

В усьому світі ці події стали відомі як Євромайдан та Революція Гідності.

А ще в ці дні листопада 2004 року розпочалася Помаранчева революція, коли український народ сказав рішуче «ні» несправедливості, обману, зухвалій поведінці можновладців та корупції.