Прес-центр1 вересня 2017, 12:09

Першачки прифронтової Трьохізбенки ходитимуть до школи у вишиванках від Юрія Гарбуза

У цьому році за шкільні парти вперше сядуть 5578 хлопчиків та дівчаток, а до одинадцятих класів – 3013. За дорученням голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза сьогодні його заступники привітали з початком нового навчального року учнів, їхніх батьків і вчителів.

До навчальних закладів вони завітали з пахучим короваєм, а першачки Трьохізбенської загальноосвтньої школи отримали у подарунок від Юрія Гарбуза українські національні вишиваночки. 

Так, заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко відвідав Навчально-виховний комплекс Кримську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад.

Він привітав дітей, які вперше пішли до школи та окремо вчителів.

«Вчителі відіграють велику роль у житті кожної людини, які передають не тільки знання, але й  віддають частинку свого серця та любові своїм вихованцям», – підкреслив він.

У свою чергу заступник голови облдержадміністрації Сергій Філь, який побував у Комунальному закладі «Сєвєродонецька обласна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів» зазначив, що знання, які отримують учні протягом усього шкільного періоду, можуть дати впевненість у дорослому житті. «Пройде час і ті знання, які ви отримали у школі допоможуть вам вибрати професію, стати особистістю та досягти своєї мети. Майбутнє України – у ваших руках», –  звертаючись до першокласників наголосив він.

Під час урочистого заходу діти, вихователі та гості вшанували пам'ять випускника школи-інтернату Олександра Еремеєнко, який загинув під Маріуполем, захищаючи суверенітет та територіальну цілісність України. Його було нагороджено почесним знаком «Маріуполь. Відстояли - перемогли», посмертно.

Також привітали з Днем знань дітей Лисичанської багатопрофільної гімназії заступник голови облдержадміністрації Ольга Лішик, а у Щастинській ЗОШ №1 ім. К. Кутового - заступник голови облдержадміністрації Вадим Данієлян.