Прес-центр18 грудня 2017, 10:12

Поліцейські з Донецької, Луганської та Рівненської та областей взяли участь у чемпіонаті з рукопашного бою

Поліцейські з Донецької, Луганської та Рівненської та областей взяли участь у чемпіонаті з рукопашного бою

У місті Рубіжне відбувся відкритий чемпіонат Головного управління Національної поліції в Луганській області з рукопашного бою, приурочений до Дня вшанування пенсіонерів та ветеранів МВС і Національної поліції України. Участь у змаганнях взяли 150 поліцейських з Донецької, Луганської та  Рівненської областей.

Звертаючись до учасників змагань, голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз сказав, що для нього велика честь відкрити цей захід.

Також на початку змагань усіх спортсменів привітали начальник ГУНП в Луганській області, генерал поліції третього рангу Сергій Коміссаров, начальник поліції Рівненщини, полковник поліції Валерій Самчук. А на спортивні звершення, своїм виступом, надихнули спортсменів артисти ансамблю поліції Луганщини «Патруль».

«Такі змагання для поліцейських це і заняття і практика. Вони кожного дня виходять на службу, кожного дня ловлять злочинців, тому вони повинні володіти навичками рукопашного бою», – зазначив головний суддя змагань Михайло Ласюченко.

Усі учасники змагань продемонстрували добру фізичну підготовку, справжній азарт та волю до перемоги.

Рукопашний бій входить до системи підготовки поліції Луганщини. Саме тому луганські поліцейські вибороли дванадцять медалей чемпіонату, п’ять з яких вищого ґатунку та зайняли перше місце у загальнокомандному заліку. Друге місце і чотири медалі завоювали спортсмени з Рівненщини, третє поліцейські Донецької області.

У заліку серед відділів поліції Луганщини перемогу здобули представники Старобільщини, друге місце у поліцейських з Лисичанська і третє у співробітників Білокуракинського відділу поліції.