Прес-центр25 березня 2018, 08:03

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза з Днем Служби безпеки України

Шановні співробітники та ветерани Служби безпеки України! Прийміть щирі вітання з 26-ю річницею створення СБУ.

Історія Служби тісно пов’язана з важливими етапами розвитку і становлення нашої держави. Ви стали щитом України у боротьбі з російським агресором. Висока місія із захисту національних інтересів і цілісності держави героїчно втілюється вами у життя. Мужність, принциповість, почуття обов’язку та відданість обраній професії – основа результативності вашої роботи. Кожного дня ви працюєте на передовій, боретеся зі злочинністю, підривною агентурною діяльністю. Кожен ваш крок пов’язаний з ризиком для життя та спрямований на захист прав і свобод наших громадян. Завдяки цьому Служба безпеки сьогодні має високий авторитет у суспільстві.

У день вашого професійного свята щиро дякую за ваш важливий внесок у справу розбудови та зміцнення державності України. Низький уклін за службу від всієї Луганщини! Бажаю вам здоров’я, поваги та професійних звершень. Нехай добробут і любов панують у ваших родинах, а мир і єдність - у нашій рідній Україні!

 

З повагою

Голова Луганської обласної державної адміністрації –

керівник обласної військово-цивільної адміністрації                      Юрій ГАРБУЗ