Прес-центр22 листопада 2019, 17:11

Сергій Гайдай: ми знайдемо додаткові джерела фінансування питань соціального захисту учасників бойових дій

Нагальні питання учасників АТО/ООС розглянув сьогодні очільник Луганщини Сергій Гайдай на відповідній нараді в облдержадміністрації.

Зокрема, щодо виплати одноразової грошової допомоги сім'ям загиблих учасників АТО, щорічної допомоги на санаторно-курортне лікування, можливостей розширення напрямів діяльності Центру відновлювального лікування та реабілітації ветеранів війни в Рубіжному, закупівлі необхідного медичного обладнання, виділення земельних ділянок та пенсійного забезпечення.

Можливості їх вирішення обговорені з керівниками профільних структурних підрозділів облдержадміністрації та територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади.

«Ми знайдемо додаткові джерела фінансування питань соціального захисту учасників бойових дій. З цього приводу вже є певні напрацювання», - акцентував Сергій Гайдай.

Також він повідомив, що є розрахунки для початку будівництва у наступному році обласної клінічної лікарні: «Фінансування на перший етап нам мають надати. Реалізація проєкту дозволить розташувати всі відділення в одному комплексі та закупити необхідне медичне обладнання. Наголошую, що часу в нас нема».