Архів новин

29 ноября 2019

Увага! 2 грудня в Сєвєродонецьку відбудеться особистий прийом заступником Генерального прокурора Гюндузом Айдиновичем Мамедовим

У понеділок, 2 грудня 2019 року, з 10:00 до 11:30 у прокуратурі Луганської області особистий прийом громадян проведе заступник Генерального прокурора Гюндуз Айдинович Мамедов.

Для вирішення питань, пов’язаних з порядком здійснення прийому, звертатися за телефоном: (06452) 4-13-50.

Просимо завчасно зареєструватися та окреслити проблематику для попереднього ознайомлення з матеріалами.

Прийом здійснюватиметься за адресою: м. Сєвєродонецьк, вул. Богдана Ліщини, 27.

Діючий голова ОБСЄ відзначив позитивні інфраструктурні зміни в Станиці Луганській

Сьогодні на Луганщині з робочим візитом перебував Діючий голова ОБСЄ, Міністр закордонних і європейських справ Словацької Республіки Мірослав Лайчак.

Разом із заступником Міністра закордонних справ України Єгором Божком та головою Луганської обласної державної адміністрації – керівником обласної військово-цивільної адміністрації Сергієм Гайдаєм словацька делегація відвідала Станицю Луганську.

Катерина Безгинська взяла участь у брифінгу щодо проведення на Луганщині акції «16 днів проти насильства»

29 листопада в облдержадміністрації відбувся брифінг для регіональних ЗМІ за участю заступника голови Луганської обласної держадміністрації Катерини Безгинської. Темою брифінгу стало проведення на Луганщині щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», яка триває із 25 листопада по 10 грудня.

На Луганщині відбувся єдиний день інформування населення області стосовно земельної реформи

28 та 29 листопада 2019 року у містах та районах Луганської області відбувся єдиний день інформування населення області за темою: «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення».

Доповідачі обласної та районних груп зазначили, що законодавство, яке розроблено з метою формування законодавчого поля для запровадження ринкового обігу земель сільськогосподарського призначення, в цілому відповідає стандартам європейського законодавства.

2020 — рік виважених і відповідальних рішень, — В’ячеслав Негода про децентралізацію

«Україна — на завершальному та найбільш відповідальному етапі реформи місцевого самоврядування і на старті динамічного сталого розвитку громад і регіонів. Відправний пункт — місцеві вибори в 2020 році на новій територіальній основі громад і районів. Тож 2020 — рік виважених і відповідальних рішень». Про це сказав В’ячеслав Негода, заступник Міністра розвитку громад та територій в Краматорську під час Форуму «Ефективне місцеве самоврядування як запорука демократичної та правової держави».

У «зелену енергетику» інвестовано 4,8 мільярда доларів за останніх 5 років, – Олексій Гончарук

«Сьогодні в Україні реалізується низка проектів відновлюваної енергетики загальною потужністю в 2,5 гігават. Це найбільший показник за всі роки незалежності нашої держави. В цю сферу інвестовано 4,8 мільярда доларів протягом останніх 5 років», – зазначив Прем'єр-міністр Олексій Гончарук в ході зустрічі з генеральним директором Міжнародного агентства з відновлюваних джерел енергії (IRENA) Франческо Ла Камера.

На Луганщині піротехніки вилучили 33 вибухонебезпечних предмети

Протягом минулої доби піротехнічними розрахунками ДСНС України було перевірено 2,61 га місцевості, де було виявлено та вилучено 33 одиниці вибухонебезпечних предметів.

Загалом, піротехнічними розрахунками ГУ ДСНС України у Луганській області було обстежено 2,61 га території області у Станично-Луганському, Попаснянському районах та у м. Сватове, де було виявлено та вилучено 33 одиниці вибухонебезпечних предметів, а саме: 21 артилерійський снаряд, 11 гранат та один інженерний боєприпас.

 

Пам'ятайте!

Наші спортсмени підкорили міжнародні п’єдестали змагань з військово-спортивного багатоборства

У Харкові відбулися чемпіонат світу та Міжнародний турнір з військово-спортивного багатоборства у розділі «Бойове двоборство».

У змаганнях взяли участь найсильніші спортсмени з 18 країн світу.

Команду Луганської області, сформовану на базі Відокремленого підрозділу Громадської організації «Всеукраїнська Федерація військово-спортивних багатоборств» у Луганській області, представляли дев’ять спортсменів.

Двоєборці змагалися у стрільбі з пневматичної гвинтівки та всестильвому бої за версіями «Бойового двоборства» (Б-1 – Б-6).

Підприємці Луганщини запрошуються на бізнес-форум «Uniform&Innovative’2020: Новації та публічні закупівлі»

5 грудня 2019 року в Київському коледжі легкої промисловості (м. Київ, вул. Джона Маккейна (І. Кудрі), 29, актова зала) відбудеться Бізнес-форум «Uniform&Innovative’2020: Новації та публічні закупівлі».

Захід є майданчиком для живого спілкування виробників з потенційними замовниками, налагодження контактів та обговорення актуальних питань взаємодії сторін.

Мета Форуму: