Архів новин

15 ноября 2019

Єднаємо Луганщину: триває відновлення мосту біля КПВВ «Станиця Луганська»

Сьогодні, 15 листопада, працівники ТОВ «Укртрансміст» продовжили фарбування металевих конструкцій прольотної частини мосту.

Також вони проводили роботи по формуванню насипу біля 9-ї опори.

Житель Луганщини – серед перших трьох нагороджених новою відзнакою Нацради з питань телебачення і радіомовлення

Директор комунального підприємства «Інноваційно-інформаційний центр» Дмитро Сурженко отримав нову відзнаку Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

А саме – нагрудний знак «За розбудову телерадіоінформаційного простору України».

Слід зазначити, що Дмитро Сурженко у числі перших трьох нагороджених нещодавно впровадженою відзнакою.

Вітаємо!

Обласна влада відкрита до співпраці з бізнесом, – Сергій Гайдай

Сьогодні, 15 листопада, голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдав провів регіональний індустріальний форум у рамках Другого українського індустріального тижня.

У вітальному слові очільник області звернувся до представників бізнесу: «Обласна влада буде повністю відкрито співпрацювати з вами. Сподіваюсь, що сьогодні від вас я отримаю комплексні пропозиції, які ми будемо впроваджувати у регіональних програмах».

В Луганській області працює сайт електронних консультацій

Під час Обласної конференції громадських град за участі голови обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Гайдая відбулась презентація вебсервісу «Електронні консультації з громадськістю Луганської області».

Метою створення цього сервісу є залучення громадськості до участі в управлінні державними справами шляхом голосування та надання пропозицій до  проєктів правових актів, які публікуються на зазначеному вебсервісі в онлайн режимі.

Подарований аграріями Луганщини коровай Сергій Гайдай передав дітям

Обласні урочистості до Дня працівників сільського господарства відбулися в Сєвєродонецьку.

Учасників заходу привітав голова обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай.

Він зазначив, що протягом останніх років ця галузь формує продовольчу та економічну безпеку нашої області.

Піротехніками виявлено та вилучено 10 одиниць вибухонебезпечних предметів й 98 набоїв

Протягом минулої доби, 14 листопада, піротехнічними розрахунками ГУ ДСНС України у Луганській області перевірено 1,9605 га місцевості у Станично-Луганському  районі, місті Золоте та біля населених пунктів Петрівське-Богданівка Волноваського району Донецької області.

Виявлено та вилучено сім одиниць вибухонебезпечних предметів, а саме: три мінометні міни, дві гранати, дві одиниці іншої вибухівки й 98 набоїв.

У двох вишах Луганщини стартував пілотний проєкт із впровадження дуальної освіти

Найближчі 4 роки 44 заклади фахової передвищої та вищої освіти втілюватимуть експеримент із впровадження дуальної освіти. Серед них – Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля та Луганський національний аграрний університет.

За цей час разом з роботодавцями вони напрацюють оптимальні способи використання такої форми освіти, а результати використають для створення правил, за якими ця система діятиме у майбутньому.

Сім’ї з дітьми отримали належні їм соціальні виплати в повному обсязі

Загалом в листопаді отримано з держбюджету 67.910,0 тис. гривень, що становить 100,0 % від потреби у таких виплатах на поточний місяць.

Оголошено конкурс грантів для ОТГ у сфері культури

Програма House of Europe запрошує державні та недержавні культурні організації, які мають конкретні та досяжні ідеї щодо покращення культурної сфери у своїй громаді, взяти участь у конкурсі на отримання інфраструктурного гранту.

Конкурс триває до 28 листопада.

Ця можливість найкраще підходить для: