Прес-центр15 cічня 2020, 15:01

Сергій Гайдай провів особистий прийом громадян

Сьогодні на зустріч до голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації приїхали жителі з Попаснянського району, Кремінної, Лисичанська та Рубіжного.

Під час особистого прийому, серед питань, з якими громадяни звернулися до очільника області, були проблеми, які стосувалися працевлаштування, розміщення гуртожитку навчального закладу, проведення міжнародного турніру з шашок тощо.

Зокрема, до Сергія Гайдая звернувся переселенець з Первомайська, який у місті Гірське навчає дітлахів авіамоделюванню. Чоловік розповів, що наразі коштів для роботи гуртка не вистачає. Крім того, він поцікавився перспективами відкриття КПВВ у Золотому. За словами очільника області, Україна готова відкрити пункт пропуску, але через протидію протилежної сторони КПВВ досі не працює. Очільник області сказав, що звернеться до керівництва району для розгляду можливості виділити кошти на заробітну плату керівникові гуртка та на технічне забезпечення молодих авіамоделювальників.

85-річний переселенець прийшов до Сергія Гайдая для отримання підтримки обласної влади у проведенні міжнародного чемпіонату з шашок серед жінок. Він розповів, що на змагання запрошені спортсмени з 22 країн світу. А у наступному році пенсіонер планує провести всесвітній чемпіонат з інтелектуальних видів спорту в Києві. Він попрохав очільника області посприяти у знаходженні приміщення для цьогорічного міжнародного чемпіонату у Сєвєродонецьку.

Представники коледжу Луганської державної академії культури і мистецтв звернулися по допомогу до Сергія Гайдая з проханням посприяти виділенню приміщення під гуртожиток навчального закладу. За словами відвідувачів у місцевому медичному коледжі є відповідне приміщення, проте домовитись про розміщення студентів коледжу культури і мистецтв не вдалось. Очільник області дав доручення керівництву Департаменту охорони здоров'я ОДА організувати зустріч з керівниками та студентським активом медичного коледжу для розв’язання цього питання.