Прес-центр26 грудня 2017, 14:12

Співробітники СБУ привітали вихованців школи-інтернату з Новим роком

Напередодні новорічних свят вихованців Гірської обласної спеціальної  загальноосвітньої школи-інтернату на Луганщині привітали співробітники Служби безпеки України.

Представники СБУ вже не перший рік відвідують навчальний заклад, допомагають устаткуванням та вітають маленьких учнів зі святами. Шефи знають, що щирі теплі слова та подарунки для цієї малечі мають особливе значення, адже в школі навчаються 119 дітей з особливими потребами. Сама школа-інтернат знаходиться поблизу лінії розмежування й суттєво постраждала під час обстрілів у 2014 році. Але за останні роки за допомогою шефів, у тому числі й зі Служби безпеки України, навчальний заклад зміг здійснити ремонт та отримати нове устаткування. 

Директор школи-інтернату Любов Маркова висловила слова вдячності за увагу та підтримку: «Я дуже вам дякую, що ви ніколи про нас не забуваєте, завжди на зв’язку та готові допомогти будь якої миті. Ми раді, що в нас є справжні друзі».

Співробітники СБУ подарували маленьким підшефним солодкі подарунки та телевізор й щиро сподіваються, що увага та підтримка дасть малюкам надію на краще майбутнє.