Прес-центр18 вересня 2017, 13:09

У прифронтовому Щасті відкрито три класи дистанційного навчання для дітей

Протягом останніх трьох років у Новоайдарському районі спостерігається тенденція зростання учнів переважно за рахунок внутрішньо переміщених осіб. Цьогорічна мережа шкіл збільшилася на 75 учнів. Всього кількість учнів 1-11 класів складає 2257 осіб у 174 класах.

Цьогоріч на базі Щастинської ЗОШ №1 ім. Кутового відкрито три класи дистанційного навчання для дітей, які проживають по обидва боки лінії розмежування. В дані класи вже зараховано 35 учнів, до 9 класу – 13 учнів, 10 класу – 15 учнів, та 11 – 7 учнів, та нагадуємо, що прийом документів триває протягом всього навчального року.

Щодо порівняльної характеристики наповнюваності класів, то вона з минулого року суттєво не змінилася, лише три школи з усіма повними класами це: навчально-виховний комплекс Новоайдарська школа-гімназія, Щастинська загальноосвітня школа №1 ім. Кутового, Щастинська загальноосвітня школа №2. В школах району 133 учня на індивідуальній формі навчання по причині неповних класів, а також 16 дітей на індивідуальній формі навчання з особливими освітніми потребами, у тому числі інвалідністю.