Прес-центр5 листопада 2019, 15:11

У Сєвєродонецьку привітали працівників культури Луганщини

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай взяв участь в урочистостях до Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Вітаючи гостей свята, очільник області наголосив, що без розвитку культури неможливий розвиток країни. Піднесення української культури за умови потужної державної підтримки здатне на докорінні зміни в суспільстві. «Серед своїх завдань як представника обласної влади я вбачаю всебічне сприяння для реалізації нових культурних проєктів на Луганщині. Я відкритий для пропозицій та намагатимусь зробити вашу роботу цікавою й комфортною», – зауважив Сергій Гайдай.

Під час заходу голова облдержадміністрації вручив низку обласних відзнак. Так, за значний особистий внесок у формування національної свідомості, розвиток української культури на Луганщині, професіоналізм та з нагоди професійного свята почесною відзнакою «За розвиток регіону» нагороджено директора Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру Сергія Дорофєєва, директора Луганського обласного Центру навчально-методичної роботи, культурних ініціатив і кіномистецтва Ларису Железовську. Знак «За сприяння відродженню Луганщини» отримала провідний методист Луганської обласної універсальної наукової бібліотеки Інна Риб’янцева. Також кращих представників сфери культури Луганщини відзначили Почесними грамотами та Листами подяки облдержадміністрації.