Прес-центр19 серпня 2016, 11:08

У Сєвєродонецьку відбувся Регіональний форум з обміну досвідом у сфері місцевого економічного розвитку

18 серпня у Сєвєродонецьку відбувся одноденний Регіональний форум з обміну досвідом у сфері місцевого економічного розвитку, поширення успішних практик щодо створення нових робочих місць та розвитку приватного сектору.

 

Захід відбувся у рамках Проекту ПРООН «Економічне і соціальне відновлення Донбасу» за підтримки Уряду Японії.

 

У обговореннях перспектив місцевого економічного розвитку, зокрема,  програми оновлення стратегії розвитку регіону, взяли участь заступник голови Луганської облдержадміністрації Володимир Гуц, представники органів влади Донбасу, бізнес-кіл та експерти-економісти.

 

Як зазначив Володимир Гуц, такий обмін досвідом дозволить органам державної влади Донецької та Луганської областей ефективніше реалізовувати проекти регіонального розвитку, що сприятиме відновленню економічного і соціального розвитку Донбасу.

 

Варто зазначити, що у рамках Проекту ПРООН «Економічне і соціальне відновлення Донбасу» протягом липня-серпня 2016 року вже проведено 19 навчальних візитів до 7 регіонів України, які мають досвід залучення інвестицій, розвитку бізнесу,  проектної діяльності та створення нових робочих місць.

 

Їх учасниками стали 370 представників органів місцевої влади, органів місцевого самоврядування, керівники комунальних підприємств та громадськості Донецької та Луганської областей.