Архів новин

04 августа 2016

Юрій Гарбуз взяв участь у відкритті Луганського обласного наркологічного диспансеру

4 серпня у Лисичанську голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз взяв участь у відкритті Луганського обласного наркологічного диспансеру. У заході взяли участь заступник голови облдержадміністрації Ольга Лішик та керівники структурних підрозділів ОДА.

Відкрито конкурс для участі інвестиційних проектів

Відкрито конкурс для участі інвестиційних проектів у другому транші Проекту «Надзвичайна кредитна програма для відновлення України» в рамках Фінансової угоди між Україною і Європейським інвестиційним банком, ратифікованої Законом України № 346-VIII від 20 квітня 2015 року.

Юрій Гарбуз привітав співробітників Національної поліції Україні з професійним святом

Шановні співробітники Національної поліції України!

        

З 1 серпня Луганщина разом з усією країною працюватиме через PROZORRO

З 1 серпня розпорядники бюджетних коштів проводитимуть усі тендери, які перевищують порогові значення, виключно через систему PROZORRO.

Інформація про медичне забезпечення учасників антитерористичної операції

Відповідно до Регіональної програми щодо медичного, соціального забезпечення, адаптації, психологічної реабілітації, професійної підготовки (перепідготовки) учасників антитерористичної операції на 2015-2016 роки створено реєстр учасників АТО для забезпечення диспансерного нагляду.

З початку року фінансово-кредитними установами області надано малим підприємництва кредитів на суму 15,7 млн грн

У рамках реалізації Регіональної цільової програми «Залучення інвестицій, розвитку та підтримки малого і середнього підприємництва в Луганській області на 2016-2017 роки» протягом І півріччя поточного року органами виконавчої влади та місцевого самоврядування в області прийнято 106  регуляторних актів.

Президент підписав Закон щодо соціального захисту членів сімей учасників антитерористичної операції

Президент Петро Порошенко підписав Закон № 1462-VІІІ «Про внесення змін до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям» щодо соціального захисту членів сімей учасників антитерористичної операції», прийнятий Верховною Радою України 14 липня 2016 року.
Закон спрямований на поліпшення соціального захисту родин учасників антитерористичної операції.