Архів новин

12 августа 2016

12 серпня в Луганській облдержадміністрації відбувся круглий стіл: «Документування порушень прав людини у збройному конфлікті як умова запобігання безкарності»

Співорганізаторами заходу виступили Луганська обласна державна адміністрація та громадська коаліція «Справедливість заради миру на Донбасі».

Заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко провів робочу зустріч з головою Державної казначейської служби України Тетяною Слюз

11 липня заступник голови Луганської обласної державної адміністрації Юрій Клименко зустрівся з головою Державної казначейської служби України Тетяною Слюз, яка з триденною робочою поїздкою перебувала на Луганщині.

18 серпня в Сєвєродонецьку відбудеться Регіональний форум з обміну досвідом у сфері місцевого економічного розвитку

У рамках Проекту ПРООН «Економічне і соціальне відновлення Донбасу» за фінансової підтримки Уряду Японії 18 серпня 2016 р. у Сєвєродонецьку відбудеться Регіональний форум з обміну досвідом у сфері місцевого економічного розвитку.

Президент підписав Указ про утворення на Луганщині нової військово-цивільної адміністрації

11 серпня Президент України Петро Порошенко підписав указ №329/2016 про утворення в Луганській області нової військово-цивільної адміністрації.

На українських митницях запрацювала система "Єдине вікно"

Система "Єдине вікно", запроваджена за ініціативи Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана, запрацювала на українських митницях.

Президент доручив привести в посилену бойову готовність військових, прикордонників, співробітників СБУ та Нацгвардії

У зв’язку з провокаційними діями Російської Федерації в окупованому Криму та ескалацією її дій на Донбасі Президент Петро Порошенко провів нараду з керівниками силових відомств та МЗС. Верховний Головнокомандувач наказав привести в посилену бойову готовність підрозділи Збройних Сил України, Національної Гвардії, Прикордонної Служби та Служби безпеки України.

Юрій Клименко: «Ситуація вздовж лінії розмежування продовжує загострюватися. Загинув український воїн»

11 серпня ввечері бойовики з гранатометів різних типів та великокаліберних кулеметів вели обстріл у напрямку смт Станиця Луганська. Наші військовослужбовці були вимушені відкрити вогонь у відповідь.