Прес-центр12 серпня 2016, 14:08

Заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко провів робочу зустріч з головою Державної казначейської служби України Тетяною Слюз

11 липня заступник голови Луганської обласної державної адміністрації Юрій Клименко зустрівся з головою Державної казначейської служби України Тетяною Слюз, яка з триденною робочою поїздкою перебувала на Луганщині.

Під час спілкування вони обговорили нагальні питання роботи облдержадміністрації та Держказначейства, насамперед, ситуацію навколо взаєморозрахунків з Луганським енергетичним об’єднанням, а також виплати заробітної плати шахтарям Луганщини.

Тетяна Слюз відвідала в області всі управління Держказначейства, де співробітники на великому полотнищі з зображенням карти України власними руками вишивали символи своїх регіонів.

Ця акція «Вишивана моя Україна», до якої приєднаються казначеї з усіх областей країни, започаткована Держказначейством з нагоди 25-ї річниці незалежності України. Мета акції вкотре продемонструвати – Україна була, є і буде єдиною та неподільною.

Також Тетяна Слюз відвідала Луганський обласний будинок дитини № 2. Маленьким вихованцям вона подарувала іграшки, солодощі, цукерки та українську дитячу літературу.