Прес-центр30 cічня 2017, 17:01

В облдержадміністрації обговорили результати призову 2016 року

30 січня заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко провів нараду щодо узагальнення проблемних питань територіальної оборони на 2017 рік. Також у заході взяли участь керівництво Луганського обласного військового комісаріату, силових і правоохоронних відомств та голови райдержадміністрацій.

 

На засіданні обговорювали питання комплектування Збройних Сил України військовослужбовцям за контрактом, а стан військового обліку на територію Луганської області за 2016 рік та зарахування у запас Збройних Сил України громадян України, які не досягли граничного віку перебування у запасі.

 

Протягом минулого року військовими комісаріатами було відібрано та направлено до військових частин для підписання контрактів 1968 осіб.

 

Для виконання відбору кандидатів на військову службу за контрактом 2016 році військовими комісарами Луганської області були налагоджений зв’язок з ЗМІ, організаціями культури та дозвілля, військово-патріотичного виховання молоді, з органами державної служби зайнятості, кадровими органами навчальних закладів і підприємствами.

 

У грудні 2016 року співробітниками обласного військового комісаріату проведені інструкторсько-методичні заняття з вивчення порядку організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних для посадових осіб, відповідальних за це питання у містах та районах Луганщини.