Прес-центр15 грудня 2015, 15:12

Відбулася 8-ма звітно-виборча конференція Луганської обласної організації ветеранів України

15 грудня 2015 року в облдержадміністрації відбулася 8-ма звітно-виборча конференція Луганської обласної організації ветеранів України. 

У заході взяли участь заступник голови облдержадміністрації Ольга Лішик, заступник голови Ради Організації ветеранів України Борис Балмасов, керівництво міст і районів області, керівники профільних структурних підрозділів облдержадміністрації, відповідальні за реалізацію державної політики у сфері соціального захисту ветеранів Другої світової війни, пенсіонерів та громадян похилого віку, делегати конференції.
На конференції були підбиті підсумки роботи організації за попередній період та обрано новий склад ради Луганської обласної організації ветеранів України. Новообраний склад ради обрав голову організації та його заступників.
Новим головою Луганської обласної організації ветеранів України став Талдонов Микола Григорович. Він довгий час працював на керівних посадах Сєвєродонецької ТЕЦ, 4 рази обирався депутатом Сєвєродонецької міської ради.
Під час конференції було зауважено, що Луганська обласна організація ветеранів України до проведення АТО налічувала більше 600 тисяч ветеранів, зараз на підконтрольній Україні території їх залишилося148 тисяч, з яких більше 20 тисяч – ветерани війни.
Заступник голови Ради Організації ветеранів України Борис Балмасов відзначив, що Луганська обласна ветеранська організація – одна з найбільш активних, ініціативних та цілеспрямованих.
Зі словами вдячності Ольга Лішик звернулася до присутніх ветеранів: «У тяжкий період ви об’єдналися, щоб допомагати таким же, як ви. Сподіваюся, ми досягнемо того рівня економіки, і, що не менш важливо, моральності, щоб ви відчували нашу турботу постійно, а не час від часу або у святкові дні». 
Вона нагадала про те, що багато років основні напрями спільної роботи облдержадміністрації та обласної ветеранської організації були визначені в Угоді про співробітництво.
Ольга Петрівна зазначила: «Якщо ветеранська організація вийде з ініціативою про подальшу співпрацю, облдержадміністрація її підтримає. Ми підпишемо нову Угоду, розроблену з урахуванням нових реалій і тих реформ, які сьогодні відбуваються в державі. Ця Угода деталізує нашу спільну роботу на найближчий рік. І буде реальною основою для реалізації намічених цілей».