Прес-центр21 грудня 2015, 10:12

Відбулася прем’єра новорічно-різдвяної казки «Подарунок Святого Миколая» Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру

До Дня Святого Миколая Чудотворця 19 грудня у Сєвєродонецькому обласному музичному училищі ім. С.Прокоф’єва відбулася прем’єра новорічно-різдвяної казки «Подарунок Святого Миколая», яку дітям Луганщини подарував Луганський обласний академічний український музично-драматичний театр.

Дивовижна пригодницька історія, що відбувається у наші дні, з перших хвилин захопила глядачів та познайомила малечу з різними героями українського міфологічного фольклору.

Глядачі стали свідками новорічних колядок та різдвяних щедрівок, яскравого великого свята з українськими піснями й танцями.

Створена в кращих українських обрядових традиціях, казка «Подарунок Святого Миколая» дарує новорічний настрій завдяки яскравій сценографії і костюмам, цікавій і повній фантазій режисурі, талановитій грі молодих акторів, що зробило новорічне дійство видовищним і святковим, та відкрио дітям світ прекрасного мистецтва театру.

Привітати маленьких луганчан та їх батьків з Днем Святого Миколая Чудотворця завітала заступник голови Луганської облдержадміністрації Ольга Лішик. Вона відзначила, що це перша новорічна вистава переміщеного з окупованого Луганська обласного академічного українського музично-драматичного театру й особливо приємно, що театр поступово збільшує кількість цікавих вистав на новому етапі свого творчого відродження. Всім дітям Ольга Лішик побажала бути чемними, добрими, щирими та отримати від Миколая подарунки, а також закликала всіх присутніх загадати одне спільне бажання – аби в Україні настав мир.