Прес-центр15 серпня 2016, 15:08

Володимир Гройсман: Усі рішення для повноцінного запуску системи е-декларування мають бути прийняті у найкоротші терміни

Усі рішення для повноцінного запуску системи електронного декларування мають бути прийняті у найкоротші терміни. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман у своєму коментарі щодо запуску системи е-декларування.

 

«Отже, система електронного декларування сьогодні запрацювала, хоча, на жаль, поки тільки в тестовому режимі. Як стверджує НАЗК, програмне забезпечення має достатні програмні модулі для подання, зберігання та оприлюднення декларацій, як цього і вимагає законодавство, і може розпочинати працювати.

 

Щодо того, що забракло, щоб запустити систему в повноцінному вигляді. По-перше, усі необхідні рішення, щоб виправити цю ситуацію, мають бути прийняті і реалізовані в найкоротші терміни. І, по-друге, відповідно до мого доручення, Національне агентство України з питань державної служби зараз проводить службову перевірку щодо встановлення осіб, причетних до того, що система електронного декларування не запрацювала своєчасно. За її результатами будемо робити висновки.

 

І все одно система електронного декларування в Україні буде!»

 

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=249243077&cat_id...