Прес-центр15 серпня 2016, 13:08

Заступник голови облдержадміністрації Ольга Лішик провела особистий прийом громадян у Новопсковському районі

Заступник голови облдержадміністрації Ольга Лішик з робочою поїздкою відвідала Новопсковський район, під час якого провела особистий прийом громадян.

За характером питань від місцевих жителі Ольга Лішик чітко оцінила роботу служб району та зазначила: «Жодної скарги на роботу соціальних служб району не надійшло, а основні звернення від громадян були з приводу надання матеріальної допомоги з обласного бюджету. До мене звернулася директор бібліотеки щодо оформлення передплати на періодичні видання та про розвиток інформаційних послуг. Районна бібліотека є інформаційним центром регіону, приймає участь в грантових програмах, а ще за допомогою відеозв’язку «Skype» у кожному філіалі місцеві жителі мають змогу зв’язатись із будь-якою соціальною установою і, не виїжджаючи, отримати консультацію. Також приємно було бачити на прийомі родину, яка вже є прийомною сім’єю та має велике бажання створити будинок сімейного типу. Всі ці питання взяті під мій особистий контроль».

Крім цього, Ольга Лішик відвідала управління соціального захисту населення, управління Пенсійного фонду та відділення Ощадбанку, де ознайомилася з налагодженою роботою стосовно проблем внутрішньо переміщених осіб.

Також у навчальних закладах району вона проінспектувала стан робіт до початку нового навчального року.