Прес-центр21 жовтня 2024, 08:10

Гроші та соціальний пакет пропонують школярам Старобільщини за підписання контракту з армією рф, в «лнр» чоловіки стають до лав «Батьків росії» і йтимуть на фронт, атаки ворога відбиті у Серебрянському лісі

«Окупанти намагалися просунутися поблизу Греківки та в Серебрянському лісі, але їхні наміри зупинили Сили оборони. Противник активно застосовував ствольну артилерію, зокрема, поблизу Балки Журавки. Спрямував по укриттях наших Захисників 19 дронів», – зазначив начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

У так званій «лнр» впроваджують нестандартні методи для виявлення чоловіків призовного віку та підвищення показників мобілізації. Серед них – відкриття осередків «Батьки росії», куди запрошують приєднуватися осіб чоловічої статі. Такі територіальні відділення вже розпочали роботу в Кадіївці та Станиці Луганській. На черзі – Сіверськодонецьк. Стати до лав організації можна через телеграм-бот, вказавши особисті дані, зокрема і про дітей, які далі передадуть до військкоматів.

Гроші та соціальний пакет пропонують школярам Старобільщини за підписання контракту з армією рф. Такі пропозиції надходять від вчителів у школах. Місцеві старшокласники за рік-два підпадуть під призов, але педагоги наголошують саме на укладанні контракту як найбільш фінансово вигідної форми військової служби. Наполягають отримати кошти та йти безпосередньо на фронт, де росіянам потрібна значна кількість піхоти.