Прес-центр8 лютого 2019, 15:02

Цьогоріч передбачено скорочення переліків документів, які подаються на конкурс суб’єктами господарювання

В облдержадміністрації відбулося засідання конкурсної комісії з підготовки та проведення конкурсного відбору суб’єктів малого і середнього підприємництва, яким буде надано з обласного бюджету часткову компенсацію відсоткових ставок за кредитами для реалізації їх проектів.

Така конкурсна комісія створена розпорядженням голови обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 27 грудня 2017 року № 955.

Під час засідання розглядались та обговорювались пропозиції, розроблені членами конкурсної комісії, для внесення їх до Порядку використання коштів обласного бюджету, передбачених на часткову компенсацію відсоткових ставок за кредитами, що надаються на реалізацію проектів суб’єктів малого і середнього підприємництва.

Також для більш об’єктивного визначення переможців конкурсу обговорювалися критерії їх оцінки.

Директор Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму Луганської обласної державної адміністрації, заступник голови конкурсної комісії Сергій Медведчук зауважив, що внесення змін до Порядку, насамперед, передбачає скорочення переліку документів, які подаються на конкурс суб’єктами господарювання.

За результатами засідання конкурсною комісією прийнято рішення про доопрацювання змін до Порядку та, відповідно до Регламенту облдержадміністрації, погодження їх з відповідними структурними підрозділами облдержадміністрації, Північно-східним офісом Держаудитслужби та розміщення  на офіційному сайті облдержадміністрації.