Прес-центр6 квітня 2018, 14:04

Двом підприємствам облдержадміністрацією надані ліцензії на централізоване водопостачання та транспортування теплової енергії

Департамент житлово-комунального господарства повідомляє, що Луганською обласною державною адміністрацією у квітні поточного року видані дві відповідні ліцензії.

Так, комунальному підприємству «Обрій» Чмирівської сільської ради Старобільського району Луганської області надана ліцензія з централізованого водопостачання та водовідведення, крім централізованого водопостачання та водовідведення за нерегульованим тарифом.

Підприємство має намір провадити господарську діяльність у цьому районі.

Приватне підприємство «Теплолюкс 2018» отримало ліцензію на виробництво теплової енергії, транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами і постачання теплової енергії, крім виробництва, транспортування та постачання теплової енергії за нерегульованим тарифом.

Підприємство має намір провадити господарську діяльність у місті Лисичанськ Луганської області.    

Дотримання суб’єктами господарювання чинного законодавства забезпечить стале надання якісних послуг споживачам.

Слід зауважити, що підготовці підприємств теплокомуненерго та водопровідно-каналізаційного господарства до роботи в опалювальному сезоні 2018-2019 років обласною владою приділяється особлива увага.

Забезпечення стабільної роботи цих підприємств в умовах осінньо-зимового періоду є одним із пріоритетів.