Прес-центр8 лютого 2018, 15:02

Футболісти з Марківщини представлятимуть область на Всеукраїнських змаганнях «Football for kids»

8 лютого у Льодовому Палаці спорту міста Сєвєродонецьк відбулись фінальні ігри обласного етапу Всеукраїнських змагань з футзалу «Football for kids».

До фіналу вийшли представники Марківського та Старобільського районів, а також команда з міста Рубіжне.

Організатори, звертаючись до учасників ігор зазначили, що у хлопців відмінна мотивація до змагань, адже крім медалей і кубків, команда переможців поїде представляти Луганську область на Всеукраїнському етапі «Football for kids», який проходитиме у місті Полтава.

Після привітань, відбулось урочисте підняття олімпійського прапору, який символізує початок ХХІІІ Зимових Олімпійських ігор, що з 9 по 25 лютого відбудеться у Республіці Корея.

По завершенню урочистого відкриття, розпочались власне змагання, за результатами яких перемогу вибороли спортсмени Марківщини. Футболісти з міста Рубіжне стали другими. Третя сходинка – за старобільчанами.

Зазначимо, змагання відбулися у рамках спортивного проекту «Football for kids» з ініціативи ювенальної превенції ГУНП в Луганській області за підтримки Департаменту освіти і науки Луганської облдержадміністрації, Луганської обласної федерації футболу, Луганського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України.

За інформацією

управління молоді та спорту облдержадміністрації