Прес-центр19 лютого 2018, 13:02

Новопсковська громада продовжує виборювати мільйон

Після випробувань минулих випусків соціального проекту «Громада на мільйон» на телеканалі «1+1» залишилось чотири учасники, у тому числі Новопсковська ОТГ Луганської області, а також Печеніжинська (Івано-Франківської області), Бузька (Миколаївської області) і Княгининівська (Волинської області) об’єднані громади.

У минулому випуску представники громад відвідали одну з найбільших українських ферм з вирощування овець «Меринос-Захід», створену за європейським зразком, на якій на них чекали випробування від власника та особливі призи.

Один з них – поїздка до Австрії на родові ферми для отримання європейського досвіду. Там представник об'єднаної громади зможе не тільки перейняти давні австрійські традиції ведення фермерського бізнесу, побачити нові технології і дізнатись секрети приготування унікальних м’ясних продуктів найвищої якості, але і познайомиться з радником Міністра аграрної політики Австрії та досвідченими бізнесменами.

Нагадаємо, що проект «Громада на мільйон» створено спільно з програмою підтримки децентралізації в Україні Агентства США з міжнародного розвитку USAID-DOBRE.

У проекті об'єднані громади України змагаються за інвестиції в розмірі одного мільйона гривень від фонду WNISEF, створюючи проекти для поліпшення життя в регіонах.

За матеріалами сайту http://decentralization.gov.ua/