Прес-центр12 квітня 2018, 10:04

Питання житла є дуже актуальним для жителів Луганщини, – Юрій Гарбуз провів особистий прийом громадян

11 квітня голова Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз провів особистий прийом громадян.

Зверталися до очільника області здебільшого з питань покращення житлових умов, підтверджуючи актуальність житлового питання для нашої області.

Ситуації різні: мама-одиначка з категорії внутрішньо переміщених осіб, яка виховує двох малолітніх дітей, родина учасника бойових дій теж ВПО, де є дитина з інвалідністю, дівчинка-сирота, якій по закінченню у цьому році університету просто нікуди йти.

Вирішення цієї проблеми вимагає комплексного підходу. «Потрібно об’єднувати зусилля вищого керівництва держави, обласної влади та влади на місцях», – зауважив Юрій Гарбуз.

Нагадаємо, вже у першій декаді планується здача в експлуатацію дев’ятиповерхового будинку для переселенців у Рубіжному на 107 квартир, побудованого за кошти обласного бюджету.

Крім того, жителька Лисичанська звернулася до Юрія Гарбуза за допомогою у отриманні кардіостимулятора. Після підтвердження потреби в ньому обласним кардіологом апарат буде наданий хворій безкоштовно. За рахунок коштів обласного бюджету придбано 15 однокамерних та 19 двокамерних кардіостимуляторів для кардіологічних хворих.